Συνθετικά Κουφώματα REHAU

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU σάς ανοίγει αναρίθμητες δυνατότητες – ανεξάρτητα αν αναζητάτε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα ή έξυπνες λύσεις.

Δείτε εδώ συγκεντρωμένα όλα τα πλεονεκτήματα CLAUFEN, ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ για τα κορυφαία Συνθετικά Κουφώματα REHAU.

1. Εξοικονόμηση Ενέργειας

Τα υψηλότερα ποσοστά θερμομόνωσης σημαίνουν χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση έως και 76% σε σχέση με αυτή που καταναλώνατε με τα παλιά παράθυρα σας, κάτι που συνεπάγεται σε όφελος για το πορτοφόλι σας! Πάρτε εγκαίρως τη σωστή απόφαση, τοποθετώντας τα νέα ενεργειακά παράθυρα από τη REHAU.

Δείτε περισσότερα

2. Ηχομόνωση

Τα παράθυρα της CLAUFEN, REHAU με τα διάφορα επίπεδα ηχομόνωσης φροντίζουν για την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση εντός του σπιτιού σας. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, χωρίς να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους. Αυτό, όχι μόνο αυξάνει την ποιότητα ζωής, αλλά συμβάλει γενικά και στην ευημερία.

Δείτε περισσότερα

3. Αντιδιαρρηκτική προστασία

Τα παράθυρα της CLAUFEN, REHAU δεν δίνουν ευκαιρίες στους διαρρήκτες! Τα παράθυρα από τη CLAUFEN, REHAU σας προσφέρουν την καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε την κατηγορία προστασίας που επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα

4. Μηχανισμοί SIEGENIA

Μηχανισμοί ανοιγόμενων ανακλινόμενων κουφωμάτων του Γερμανικού οίκου SIEGENIA με πληθώρα συστήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Ποιοτική και μοντέρνα ασημί κάλυψη η οποία προστατεύει από οξείδωση. Επίπεδα ασφαλείας WK1 WK2 και WK3.

Δείτε περισσότερα

5. Ευρεία γκάμα σχεδιασμού

Τα παράθυρα και οι πόρτες διαμορφώνουν σημαντικά την εμφάνιση μιας πρόσοψης και δίνουν σε κάθε κτίριο μια μοναδική πινελιά. Το KALEIDO COLOR από την CLAUFEN, REHAU σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδιαστικών παραλλαγών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν όρια στη φαντασία, όσον αφορά στον εξατομικευμένο σχεδιασμό του ακινήτου σας.

Δείτε περισσότερα

6. Ευκολία στην καθαριότητα

Τα παράθυρα CLAUFEN, REHAU είναι κατασκευασμένα από μια ειδική επιφάνεια, η οποία φροντίζει ώστε το κουραστικό και δαπανηρό καθάρισμά τους να ανήκει στο παρελθόν. Από σήμερα καθαρίστε τα παράθυρά σας χωρίς κόπο μόνο με νερό. Έτσι, ξεμπερδεύετε γρήγορα από την καθαριότητα και έχετε στη διάθεση σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Δείτε περισσότερα

7. After Sales Service

Υποστηρίζουμε κάθε στιγμή τον πελάτη μας, ακόμη και για τις παραμικρές τεχνικές ανάγκες που θα προκύψουν, χωρίς χρονικές προθεσμίες (π.χ. συντήρηση, επισκευές και άλλες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να συμβούν). Είμαστε εδώ για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Δείτε περισσότερα

8. Tέλος στον κίνδυνο παραπατήματος

Το επίπεδο κατωκάσι RAUCERO της REHAU κανονικά δεν θα έπρεπε να λέγεται «κατωκάσι». Και αυτό επειδή έχει ύψος 0 mm, για να περνάτε χωρίς αντίσταση και κίνδυνο παραπατήματος από τις μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου σας. Επιτρέπει την εύκολη διέλευση με αμαξίδιο και προσφέρει μοναδική άνεση.

Δείτε περισσότερα

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

EuroDesign 70

Συμβατικό σύστημα 70 mm για ποιοτική κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιδανικό για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Synego

Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Με τα συνθετικά κουφώματα SYNEGO το σπίτι σας είναι θερμό, φιλόξενο και ασφαλές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Geneo

Απολαύστε την πλήρη λάμψη του φυσικού φωτός, χωρίς να ανησυχείτε για την θερμότητα, καθώς παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνθετικά Κουφώματα REHAU με ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλεονεκτήματα.

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU,
προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις.

Δειτε ολα τα πλεονεκτηματα για τα κορυφαια Συνθετικα Κουφωματα REHAU.

Τα έργα μας: Κουφώματα

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Ευχαριστούμε, το μήνυμά σας έχει σταλεί. Σύντομα θα σας απαντήσουμε με τη προσφορά μας.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.