Εταιρεία


Η CLAUFEN αποτελεί μια βιομηχανική μονάδα ολοκληρωμένων κουφωμάτων και υαλοπινάκων που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 5000 τ.μ.

Η 29ετής εμπειρία, η λεπτομερής μελέτη, η κατασκευή ποϊόντων με υψηλά standards και η προσεκτική επιλογή των υλικών και του στελεχικού δυναμικού συνέθεσαν την εταιρεία claufen

Τα κουφώματα claufen είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που αγαπάνε το ξεχωριστό. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών μας για την όμορφή κατοικία.

Η μονάδα παραγωγής, ο σύγχρονος σχεδιασμός αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό θεωρούνται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που κάνουν αισθητή τη διαφορά στα προιόντα.

Η κομψή αισθητική των προιόντων της εταιρίας συνδιάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών της CLAUFEN για μια όμορφη αλλα και ασφαλή κατοικία.

+
+
+

Γιατί εμάς;


Πιστοποιημένα υλικά.

Εξαρτήματα και υλικά κατασκευής ευρωπαϊκών προδιαγραφών πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς

Εργασίες τοποθέτης

Παράδοση και τοποθέτηση των κουφωμάτων σας στην ώρα που εσείς τα χρειάζεστε.

Εγγύηση

Παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και service μετά την τοποθέτηση.

Απόψεις Πελατών


Πολύ καλή εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Τα επόμενα κουφώματα που θα χρειαστώ θα είναι από την Claufen.

Αλέξανδρος Μόρφης

Εταιρεία

Τελείωσαν το σπίτι μου σε μόλις μία ημέρα! Πολύ ευχάριστη έκπληξη, ειδικά όταν γυρνάς απ τη δουλειά να βλέπεις το σπίτι σου έτοιμο. Σας ευχαριστώ!

Αμαλία Γεωργίου

Ιδιώτης

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά τους. Τα νέα κουφώματα είναι άψογα. Η υποστήριξη όταν τους χρειάστηκα ήταν εξαιρετική.

alisa milano
Σαμουήλ Καλόγλου

Ιδιώτης