Εταιρεία


Η CLAUFEN αποτελεί μια βιομηχανική μονάδα ολοκληρωμένων κουφωμάτων και υαλοπινάκων που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 5000 τ.μ.

Η 29ετής εμπειρία, η λεπτομερής μελέτη, η κατασκευή ποϊόντων με υψηλά standards και η προσεκτική επιλογή των υλικών και του στελεχικού δυναμικού συνέθεσαν την εταιρεία claufen

Τα κουφώματα CLAUFEN είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που αγαπάνε το ξεχωριστό. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών μας για την όμορφή κατοικία.

Η μονάδα παραγωγής, ο σύγχρονος σχεδιασμός αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό θεωρούνται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που κάνουν αισθητή τη διαφορά στα προιόντα.

Η κομψή αισθητική των προιόντων της εταιρίας συνδιάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών της CLAUFEN για μια όμορφη αλλα και ασφαλή κατοικία.

+
+
+

Γιατί εμάς;


Πιστοποιημένα υλικά.

Η CLAUFEN συνεργάζεται μονο με την Rehau, η οποία αποτελεί την κορυφή διεθνώς, των συνθετικών κουφωμάτων.

Πιστοποίηση Κατασκευών

Μόνο η CLAUFEN στην Ελλάδα έχει πιστοποίηση παραγωγής απο το διεθνούς φήμης εργαστήριο δοκιμών ift / ROSENHEIM

Εγγύηση - Εμπιστοσύνη

Η CLAUFEN εγγυάται την άρτια λειτουργία των κουφωμάτων της και αναλαμβάνει το service εάν προκύψει

Απόψεις Πελατών


Πολύ καλή εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Τα επόμενα κουφώματα που θα χρειαστώ θα είναι από την Claufen.

Αλέξανδρος Μόρφης

Εταιρεία

Τελείωσαν το σπίτι μου σε μόλις μία ημέρα! Πολύ ευχάριστη έκπληξη, ειδικά όταν γυρνάς απ τη δουλειά να βλέπεις το σπίτι σου έτοιμο. Σας ευχαριστώ!

Αμαλία Γεωργίου

Ιδιώτης

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά τους. Τα νέα κουφώματα είναι άψογα. Η υποστήριξη όταν τους χρειάστηκα ήταν εξαιρετική.

alisa milano
Σαμουήλ Καλόγλου

Ιδιώτης