Η Βιομηχανική μονάδα
και η φιλοσοφία της Claufen

  • Η CLAUFEN® είναι μια βιομηχανική μονάδα ολοκληρωμένων κουφωμάτων και υαλοπινάκων που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 5000 τ.μ.

  • Η 30ετής εμπειρία, η λεπτομερής μελέτη, η κατασκευή προϊόντων με υψηλά standards και η προσεκτική επιλογή των υλικών και του στελεχικού δυναμικού συνέθεσαν την εταιρεία CLAUFEN®.

  • Τα κουφώματα CLAUFEN® είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που αγαπάνε το ξεχωριστό. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών μας για την όμορφή κατοικία.

  • Η μονάδα παραγωγής, ο σύγχρονος σχεδιασμός αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό θεωρούνται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που κάνουν αισθητή τη διαφορά στα προϊόντα.

  • Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών της CLAUFEN® για μια όμορφη αλλά και ασφαλή κατοικία.

Εργοστάσιο

Έκθεση

Στον εκθεσιακό χώρο της Claufen® 500 τ.μ., και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες που παρέχει η εταιρεία μας, να δειγματιστείτε για όλα τα προϊόντα και να δείτε από κοντά αισθητικές τεχνοτροπίες. (χρώματα κουφωμάτων, εγγυήσεις, ξύλινες υφές, ορατότητα τζαμιών…)
Ανακαλύψτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων απ’ όλα τα πιστοποιημένα κουφώματα, πόρτες και παράθυρα καθώς και όλες τις δυνατότητες σε σχέδια και χρώματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε πολύ να μας πείτε την γνώμη σας και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
Τα σχόλια και οι απορίες σας θα απαντηθούν άμεσα.

Ευχαριστούμε, το μήνυμά σας έχει σταλεί. Σύντομα θα σας απαντήσουμε με τις πληροφορίες που ζητήσατε.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.